Adobe Photoshop za fotografe

Danas , u svijetu samo na Facebook platformi se postavi preko 300 miliona fotografija dnevno. Sam taj podatak djeluje zastrašujući za nekoga ko želi da se njegove fotografije ističu u gomili. Upravo iz tog razloga, oranizovan je ovaj kurs pod nazivom Uvod u Adobe Photoshop za Fotografe koji će polaznicima teoretski i praktično pružiti znanja i tehnike koje mogu direktno primjeniti na vlastite fotografije i učiniti da se one ističu. 
 
Kurs pod nazivom "Uvod u Adobe Photoshop za Fotografe" namijenjen je onima koji su zakoračili u svijet digitalne fotografije, te imaju želju da svoje fotografije izlažu na fizičkim medijima kao što su papir ili kanvas, odnosno na elektronskim medijima to jest, putem društvenih mreža. Ovaj kurs će obuhvatiti sve elementarne funkcionalnosti ovog softverskog paketa , pomoći polazniku da savlada stručnu terminologiju, te usmjeri polaznika dublje u proces obrade digitalnih fotografija.
Adobe Photoshop je izuzetno moćan alat koji se koristi za obradu digitalnih fotografija širom svijeta. Koriste ga apsolutno svi kreatori digitalnih fotografija , od početnika do eksperata. Ono što ćemo pružiti svojim polaznicima je , primjena funkcionalnosti alata ovog softverskog paketa na primjerima iz stvarnog života , te uz teoriju  i praktično pokazati kakav one uticaj imaju na digitalnu fotografiju. 
 
Polaznici kursa će, nakon završetka kursa, steći znanja koja su neophodan da bi svoj umjetnički izraz kroz digitalnu fotografiju prikazali drugima u pravom svjetlu. Također, kurs je idealan za polaznike koji se bave digitalnom fotografijom iz amaterskog ugla, kao i za one koji svoje digitalne fotografije žele da komercijalizuju, čak i za one polaznike koji žele da rade kao freelanceri.  
 
Kurs neće prolaziti kroz procese stvaranja digitalnih fotografija, ali ćemo se svakako osvrnuti na neke termine koji se striktno vežu uz vještinu pravljenja digitalnih fotografija. Za ovaj kurs , polazniku je potrebno :
 
Poznavanje rada na računaru na nivou srednje škole
Poznavanje engleskog jezika na nivou srednje škole
 

Trajanje kursa je 20 sati produktivne nastave.

Cijena kursa je 150KM - PROMOTIVNO.

pogledano 3482 puta

Kontakt informacije

Gdje se nalazimo

Top