Android programiranje

Ukoliko ste savladali osnove Java programiranja, to je dovoljno da počnete da se bavite razvojem mobilnih aplikacija, bez čega moderno programiranje postaje nezamislivo.  Centar za promociju cjeloživotnog učenja Erazmo je jedini centar u okruženju koji vam nudi sveobuhvatan kurs Android programiranja.

Android platforma je open source, što znači da možete potpuno besplatno razviti aplikaciju i ponuditi je tržištu. Google Play, najveća online trgovina za Android aplikacije, trenutno nudi oko 2.200.000 aplikacija i taj broj se stalno povećava. Open source platforma je pristupačna i omogućava developeru potpunu slobodu i kreativnost u radu. Google je u poslednjih 12 mjeseci Android developerima platio preko 7.000.000.000 $ (sedam milijardi dolara). Android je rastuće tržište, broj mobilnih telefona se neprestano povećava. Što prije počnete da učite, prije ćete početi svijetu nuditi svoje profesionalne usluge. U našoj zemlji je takođe velika potreba za ovim kadrom.

Centar za promociju cjeloživotnog učenja Erazmo vam nudi jedinstvenu šansu da savladate Anrodi programiranje i zaposlite se odmah.

Učenje razvoja Android aplikacija nije lako, ali uz posvećenost našeg tima, pomoć online zajednice, literature i podrške možete postati odličan developer Android aplikacija.

Cijena kursa  iznosi 450 KM, plaćanje na tri mjesečne rate.

 

PRIJAVITE SE

pogledano 10318 puta

Kontakt informacije

Gdje se nalazimo

Top